Links

Op zoek naar andere sites waar je meer te weten kan komen over zwemmen, les geven, opleidingen, onze partners, enz…? Interessante websites zullen we hieronder plaatsen.

Veel surfplezier!

 • Springkasteel 2 rent
  Vanaf heden kunnen jullie bij ons ook terecht voor het huren van een springkasteel. Een leuk extraatje voor al jullie feesten zoals bijvoorbeeld communie, verjaardagen,… Voor kinderen is dit altijd zeer fijn! voor meer informatie kunnen jullie terecht op www.springkasteel2rent.be
 • Ik wil een goedkope.website
  Op zoek naar een betaalbare website? Geen probleem!  Wij verzorgen ook uw naamkaartjes, flyers, affiches, briefpapier,… Neem gerust eens een kijkje op www.ikwileengoedkope.website.
 • OmniSwim: Sport- & zwemkampen in Londerzeel
  Het OmniSwim-kamp combineert zwemmen met verschillende andere sport- en spelvormen zoals atletiek, balspelen, waterspelletjes en nog veel meer! Bedoeling is om kinderen een actieve, leuke tijd te bezorgen en hen op een speelse manier kennis te laten maken met verschillende sporten. Alle activiteiten gaan door in de gemeentelijke sporthal en het zwembad van Londerzeel.
 • Sportmonitor.be
  Heeft u een sportmonitor nodig voor uw evenement, sportdag,…? Bezoek dan zeker eens www.sportmonitor.be
 • PersoonlijkeTrainer.be
  Wil je aan sport doen om je conditie en gezondheid te verbeteren, maar weet je niet hoe je dat het beste aanpakt? Droom je ervan je figuur te verbeteren en op een zo efficiënt mogelijke manier je doel te bereiken?Wil je graag met z’n tweeën trainen, maar ontbreekt het je aan een motiverend sportmaatje? Dan is PersoonlijkeTrainer.be er speciaal voor jou!