Inhoud

Babyzwemmen is goed voor de motorische ontwikkeling van een kind, zijn vertrouwen en autonomie. Het is een geweldige ervaring voor zowel de baby als de ouders.

Dankzij het contact met het water ontdekt de baby nieuwe sensaties: gewichtloosheid, temperatuurschommelingen, verschillende geluiden, glinsteringen op het water,…

Voordeel: Jong geleerd is oud gedaan. Als een kind op jonge leeftijd in contact komt met water zal hij later minder angst hebben wanneer hij effectief leert zwemmen.

Waar?

Seniorplaza, gelegen in de Overwinningstraat, heeft een eigen verwarmd privézwembad (4m x 10m, 1m35 diep, 31°C), genaamd Aquaplaza (www.aquaplaza.be).

Voor wie?

Kinderen tussen 6 maanden en 2 jaar zijn welkom voor hun eerste waterbeleving. Het zwembad wordt door ons exclusief afgehuurd voor deze lesjes. Zijn zullen doorgaan vanaf 5 inschrijvingen met een maximum van 8.

Wanneer?

De lesjes worden gegeven op zondagvoormiddag om 11u in een reeks van 5 lesjes. Na een schoolvakantie (kerstvakantie,  paasvakantie, grote vakantie) zullen er telkens 2 reeksen achtereenvolgens doorgaan.

  • Zondag: start 26 januari 2020 – 11u of 11u30