Willebroek

Zwemlessen

Waar?

Seniorplaza, gelegen in de Overwinningstraat, heeft een eigen privézwembad (4m x 10m, 1m35 diep), genaamd Aquaplaza (www.aquaplaza.be).

Voor wie?
Kinderen vanaf 5 jaar zijn welkom om hun eerste zwemervaring op te doen. De lesjes zullen doorgaan in groepjes van 3 kinderen, maximaal 2 groepjes tegelijkertijd. Het zwembad wordt door ons exclusief afgehuurd voor deze zwemlessen (geen verzekering voorzien).

Wanneer?

De zwemlessen worden gegeven op zaterdag- en zondagvoormiddag in een reeks van 10 lessen die telkens starten na een schoolvakantie (kerstvakantie, paasvakantie, grote vakantie).

Data volgende lessenreeks:

  • Zaterdag: start 15 januari 2022
  • Zondag: start 16 januari 2022

Tarieven

€ 170 voor een lessenreeks van 10 lessen.
De lessen duren 30 minuten. (geen verzekering voorzien)

De toegang tot het zwembad is reeds in de prijs inbegrepen.Babyzwemmen

Omwille van de coronamaatregelen gaat er momenteel geen lessenreeks babyzwemmen door.

Babyzwemmen is goed voor de motorische ontwikkeling van een kind, zijn vertrouwen en autonomie. Het is een geweldige ervaring voor zowel de baby als de ouders.

Dankzij het contact met het water ontdekt de baby nieuwe sensaties: gewichtloosheid, temperatuurschommelingen, verschillende geluiden, glinsteringen op het water,…

Voordeel: Jong geleerd is oud gedaan. Als een kind op jonge leeftijd in contact komt met water zal hij later minder angst hebben wanneer hij effectief leert zwemmen.

Waar?

Seniorplaza, gelegen in de Overwinningstraat, heeft een eigen verwarmd privézwembad (4m x 10m, 1m35 diep, 31°C), genaamd Aquaplaza (www.aquaplaza.be).

Voor wie?

Kinderen tussen 6 maanden en 2 jaar zijn welkom voor hun eerste waterbeleving. Het zwembad wordt door ons exclusief afgehuurd voor deze lesjes. Zijn zullen doorgaan vanaf 5 inschrijvingen met een maximum van 8.

Wanneer?

De lesjes worden gegeven op zondagvoormiddag om 11u in een reeks van 5 lesjes. Na een schoolvakantie (kerstvakantie,  paasvakantie, grote vakantie) zullen er telkens 2 reeksen achtereenvolgens doorgaan.

  • Het babyzwemmen ligt momenteel stil omwille van de coronamaatregelen. Wanneer u ons mailt kunnen wij u op de hoogte houden van een mogelijke heropstart hiervan.

Tarieven

€ 50 voor een lessenreeks van 5 lesjes.
De lessen duren 30 minuten.

De toegang tot het zwembad is reeds in de prijs inbegrepen.